

Foundry Convening 2020

Monday, March 2 to Tuesday, March 3, 2020 31st Floor, Blue Horizon Hotel, 1225 Robson St, Vancouver, BC

AGENDA

MONDAY, MARCH 2: Convening Day 1

*All activities to take place on the 31st Floor in Garibaldi Room; Buffet breakfast and lunch in Cypress/Hollyburn Room

| Time | | Activity |
|---------|---------|--|
| 8:30am | 30 mins | Doors open and registration |
| 9:00am | 60 mins | Breakfast available |
| 10:00am | 30 mins | Program begins: Welcoming remarks and land acknowledgement from youth and family moderators, Steve Mathias, and Elder Bruce Robinson |
| 10:30am | 30 mins | Icebreaker activity led by youth and family moderators |
| 11:00am | 90 mins | Panel #1: Beyond Convening: Joining the Foundry Network Panel to discuss what it means to join the Foundry network, covering topics from Foundry's onboarding process, to communications and branding, services, and youth and family engagement. Opportunity for guests to ask questions following panel discussion. Moderator: Nancy Zhao, Youth Peer Engagement Coordinator, Foundry central office Panel members: Dale Handley, Implementation Coordinator, Foundry central office; Emma Dugan, Provincial Youth Advisory Member, Foundry North Shore; Terri McKinlay, Provincial Family Advisory Member, Foundry |
| 12:30pm | 60 mins | Lunch break - Buffet |
| 1:30pm | 90 mins | Panel #2: From Co-Location to Integration: Exploring the Benefits & Realities of Meaningful & Integrated Partnerships Panel to explore their experiences of what partnerships look like in practice. Opportunity for guests to ask questions following panel discussion. Moderator: Jessica Soule, OG-YAC Member, Foundry Victoria Panel Members: Simone Maassen, Youth Services Manager, Foundry Abbotsford; Shelagh Turner, Executive Director, Foundry Kelowna; Rick Dubras, Executive Director, Foundry Richmond; Karen Tee, Service Innovation Director, Foundry central office |
| 3:00 pm | 90 mins | Cultural Safety & Humility Presentation & Discussion Presentation to explore Indigenous cultural humility and diversity frameworks; table discussions to follow presentation Presenters: Diana Clark, Cultural Safety & Humility Director, First Nations Health Authority; Jillian Jones, Mental Health Policy Analyst, Métis Nation British Columbia |

| 4:30pm | 30 mins | Closing Reflections |
|--------|---------|---|
| | | Reception begins (in Seymour room, 31 st Floor) |
| 5:00pm | 90 mins | Cashless bar and canapes (bar is <u>debit or credit only</u>) |

TUESDAY, MARCH 3: Convening Day 2

| Time | | Activity |
|--------|---------|--|
| 8:00am | 30 mins | Doors open; breakfast available in <i>Cypress Room;</i> attendees to bring food to <i>Garibaldi Room</i> |
| 8:30am | 25 mins | Welcoming remarks and land acknowledgement from youth and family moderators, Steve Mathias, and Elder Bruce Robinson (<i>Garibaldi Room</i>) |
| 8:55am | 35 mins | Moderators to lead icebreaker activity & coordinate morning's interviews and Network Café (<i>Garibaldi Room</i>) |
| 9:30am | 3.5 hrs | Interviews and Network Café50-minute interviews with Executive Director and Operations Lead from each community. Network Café in Hollyburn Room open throughout morning for when guests are not in their interviews. Refreshments served and engagement activities available.Interview schedule (please see detailed plan in Welcome Package)• Round 1: 9:30-10:20: 7 interview panels • Round 2: 10:40-11:30: 6 interview panels • Round 3: 1:50-12:40: 6 interview panels |
| 1:00pm | 60 mins | Lunch Break Buffet lunch set up in Cypress/Hollyburn Room; guests may eat in Garibaldi Room |
| 2:00pm | 30 mins | Table reflection activity (Garibaldi Room) |
| 2:30pm | 30 mins | Closing reflections |
| 3:00pm | | Convening concludes |